Rize Polisinden okul önlerinde temizlik

Rize Polisinden okul önlerinde temizlik

Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin 04.04.2017-07.04.2017 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu çalışmalarda;

 Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin 04.04.2017-07.04.2017 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu çalışmalarda;

- Okul önlerinde Uyuşturucu madde satıldığı yönünde bir ihbarı değerlendiren ekiplerimiz E.V. isimli şahıs üzerinde yapmış oldukları kontrolde 3.82 gr bonzai maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca Mermerdelen Mahallesinde şüpheli şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde 3 gr bonzai yakalanmış olup her iki olayın şüphelileri K.Ş., E.K., O.S., N.S., ve  E.V. isimli şahıslara Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, “Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan adli işlem yapılmıştır. 


 
- Ülkemize kaçak yollarla sokulmuş TAPDK bandrolü bulunmayan muhtelif markalarda toplam 2385 paket kaçak sigara ve 196 şişe kaçak içki ele geçirilmiştir. Olayın şüphelileri T.S., R.S.,G.M., E.S., T.G., T.N., N.G., N.M. isimli Gürcistan Uyruklu şahıslar ve Z.H. isimli şahıs ekiplerimiz tarafından gözaltına alınmış, yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılmıştır. 
- 3 adet tabanca ve tabancalara ait 29 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayın şüphelileri S.K., H.A. ve S.K. isimli şahıslara gerekli adli işlemler yapılmıştır.
- 04.04.2017 günü İl Geneli yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulamasında 31 işyeri, 173 araç ve 1021 şahıs kontrol edilmiş, aranması olan bir şahıs ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır.



Rize Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir…
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.