Rize  MÜSİAD’da Recep Taylan Güven Tazeledi

Rize MÜSİAD’da Recep Taylan Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Recep Taylan güven tazeledi.

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Recep Taylan güven tazeledi. 

 
Rize MÜSİAD Genel Kurul Toplantısını Ayder Yaylası’nda MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını MÜSİAD Rize Şubesi 2. Dönem Şube Başkanı olan Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcılığını Orhan Arifoğlu ve Kâtip Üyeliğini ise Nurcan Muradoğlu’nun yaptığı toplantıda açık oylama yöntemiyle tek liste olarak girilen seçimde mevcut Başkan Recep Taylan yeniden başkanlığa seçildi.

 
Yeniden Başkan seçilen Recep Taylan, “ Yeni umutlarla girdiğimiz 2019 yılının ilk günlerinde gerçekleştirdiğimiz 13. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim. 2003 yılında temelinde ilim, inanç ve samimiyet olan yürekli insanların kurduğu Rize MÜSİAD bugün ilimizde insan kaynağı yetiştiren önemli bir okul olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Rize’de toplamda 150’ye yakın işletmeyi temsil eden MÜSİAD, yaklaşık 3000 kişiye istihdam sağlayan önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olmuş ve bundan sonrada olmaya devam edecektir” dedi.

 
Program sonunda Yönetim Kurulunda görevini devreden üyelere, MÜSİAD ailesine yeni katılan üyelere plaket ve rozet takdimi yapıldı.
 
 
 
Yeni yönetim ve denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu:
 
Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
 
Recep TAYLAN
 
Taner YELKENCİ
 
Emsal TOPÇU
 
Şaban YILDIZ
 
Murat BAKIRCI
 
Talha KÜÇÜKVAR
 
Harun ŞİMŞEK
 
Esra ALEMDAROĞLU
 
Mustafa SEVİNDİK
 
Emre SOYKAN       
 
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
 
Recep Ali HAPELOĞLU
 
Mustafa YILDIZ
 
Mustafa Fatih TOPÇU
 
Ahmet USTA
 
Yunus YAZICI
 
Denetleme Kurulu Asıl Üyeler
 
Orhan ARİFOĞLU
 
Nurcan MURADOĞLU
 
Mustafa BİRİNCİ
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler
 
İbrahim TÜRÜT
 
Recep KANDEMİR
 
Sadık KAHYA














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.