Rize Merkez İlçe Başkanı Kaya'dan Şenere tepki

Rize Merkez İlçe Başkanı Kaya'dan Şenere tepki

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemlerde,birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda Trabzonspor eski klup başkanı SN. Sadri Şener beyin milyonların izlediği Trt de bir spor programında sorulan soruya,sportif bir cevap vermesi gerekirken; Rize'yi küçümseyici ve yanlış anlaşılmalara sebep olacak konuşmalar yapması, İmparatorluk ve pontus zamanlarına girerek Rize'nin ilçe oluşu ve kalesi bile yok demesi biz Rize'li leri bir hayli üzmüştür.

 Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemlerde,birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda Trabzonspor eski klup başkanı SN. Sadri Şener beyin milyonların izlediği Trt de bir spor programında sorulan soruya,sportif bir cevap vermesi gerekirken;

Rize'yi küçümseyici ve yanlış anlaşılmalara sebep olacak konuşmalar yapması,
İmparatorluk ve pontus zamanlarına girerek Rize'nin ilçe oluşu ve kalesi bile yok demesi biz Rize'li leri bir hayli üzmüştür. 


 
Söylemin niyeti kötü olmasa bile topluma malolmuş yöneticilik yapan ve yapmış insanların milyonların önünde ekranda konuşurken yanlış anlaşılmalara sebep olacak ifadeler kullanmaları toplumda kötü yansımalar yaratacaktır. 
Trabzonspor ve Trabzonun sadece Karadeniz için değil Tüm Türkiye için bir değer olduğunu Rize liler dahil herkes bilir. Birçok Trabzonlu kardeşimiz ile bu şehirde yaşamaktayız.  Birçok Rize li de Trabzon da Trabzonlular ile yaşamaktadır görevler yapmaktadır. 
Yıllarca İstanbul hegemonyasından bahsedenler Karadeniz de kendileri hegemonya yaratmaya çalışması bu tür ifadelerde bulunması kendileri ile çelişki içerisinde olduklarının kanıtıdır. 
Türkiye’nin  sadece İstanbul'dan ibaret olmadığını söyleyenlerin Karadeniz'inde sadece Trabzon dan ibaret olmadığını bilmesi gerekir. 
Unutmasınlar ki Karadeniz  1 den büyüktür. 
Tüm Trabzonlu kardeşlerimizin de bu düşüncede olduğunu ve bu tür açıklamalarda bulunan insanlara karşı prim tanımayacağını düşünüyoruz. 
 
Yaşasın Türk Milliyetçiliği, 
Kahrolsun mikromilliyetçilik

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.