Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI MUHİTTİN AYDIN BİLSEL, ABDULKADİR ÖKSÜZ VE MEHMET YOLDAŞ İLE BİRLİKTE MERKEZE BAĞLI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Toplantıda, muhtarların talepleri dinlendi ve belediye çalışmaları değerlendirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Başkan Metin, yapılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili muhtarlara bilgilendirmelerde bulundu.

rahmi-metin-muhtarlar-12.jpeg

Başkan Metin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Çocukluğumuzdan beri sokağında bulunduğumuz bu güzel şehrimize kalıcı hizmetler etmenin gayretiyle bugün çalışmalarımızı devletimizin gücü, teknik ekibimiz ve siz değerli muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Önceki dönem görev süremiz içerisinde bazı bölgelerimizde uzun yıllara dayanan altyapı sorunları ve dere taşkınlarının yol açtığı su taşkınlarını bertaraf etmek için şehrimizde güçlü bir çalışma yürüttük ve sorunlu bölgelerin büyük bir kısmında sorunları çözüme kavuşturduk. Bunun yanında şehrimize kazandırdığımız sosyal donatı alanları ve kentsel dönüşüm çalışmaları gibi birçok projeyi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk ve ikinci dönemimizde de yeni projelerimizle hizmete devam ediyoruz. Bu çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz ve vatandaşlarımızın takdiri bir yandan bizi memnun ediyor diğer yandan ise daha güçlü çalışmaya bizleri teşvik ediyor.”

Muhtarların Talepleri Dinlendi
Başkan Rahmi Metin’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları söz alarak taleplerini dile getirdi. Muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşların isteklerini Başkan Metin ve belediye yetkililerine aktardı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.