RİDOK’TA YENİ BAŞKAN ŞENER BÜLBÜL

RİDOK’TA YENİ BAŞKAN ŞENER BÜLBÜL

Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneğinin yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim seçilerek görev dağılımı yapılmıştır.

 Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneğinin yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim seçilerek görev dağılımı yapılmıştır.

Yeni Yönetim Kurulunda görev dağılımı şu şekilde olmuştur;
 
Şener BÜLBÜL           BAŞKAN
M.KEMAL KOPUZ     BAŞKAN YARDIMCISI
RASİM SANDALCI     SEKRETER
MÜJDAT AKKURT     SAYMAN
KAMİL AKYOL           ÜYE
BÜLENT HIZAL         ÜYE
ARİF BEĞEN             ÜYE
Görev dağılımının ardından Başkanlık görevine seçilen ŞENER BÜLBÜL; kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etmeyi bir borç bildiğini, bir önceki dönemde görev alan ve başarılı projelere imza atan başta Başkanımız SEDAT KANDEMİR bey olmak üzere yönetim kurulu üyelerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
Beraber çalışmaya devam edeceklerini ifade eden BÜLBÜL;
Her yıl önemli projelere imza atan derneğimiz yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına devam edecektir. Özellikle ilimizin tarımsal sorunlarına ışık tutmak, çözüm önerileri sunmak amacıyla çalışacaklarını söyledi. Organik tarım ve Çay tarımı ile ilgili olarak yapılacak çalışmaların ortağı olmak istediklerini belirtti.
Etkin, yetkin ve tecrübeli bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade eden BÜLBÜL; geçmiş dönemler de olduğu gibi yeni dönemde de farkımızı ortaya koyacak projelere RİDOK YÖNETİM KURULU olarak imza atacağız dedi.
‘’Rize bizi, biz Rize’yi seviyoruz’’ 


 
   ŞENER BÜLBÜL
  RİDOK YÖNETİM KURULU BAŞKANI
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.