RİDEF'TEN ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK

RİDEF'TEN ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK

Rize Dernekleri Federasyonu Öğretmenler onuruna verdiği yemekte,Ankara'da eğitim veren Rizeli öğretmenlerle ve akademisyenlerle bir araya geldi. Kartallar Holding'te verilen yemek yoğun katılımla gerçekleşti.

 Rize Dernekleri Federasyonu Öğretmenler onuruna verdiği yemekte,Ankara'da eğitim veren Rizeli öğretmenlerle ve akademisyenlerle bir araya geldi.



Kartallar Holding'te verilen yemek yoğun katılımla gerçekleşti.Öğretmenlerin yanısıra TBMM eski Başkanı ve Milli Eğitim Eski Bakanı Köksal TOPTAN,Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN , Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal YARDIMCI ve başkan vekili Hasan KARTAL, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal ŞAMLIOĞLU, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof.Dr.Mustafa KAÇALİN, TED Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU,Danıştay Üyesi İbrahim ER, RİDEF Onursal Başkanı Süleyman BASA, Çaytv Genel Müdürü Hasan Yavuz BAKIR ve çok sayıda Rizeli bürokrat katılım gösterdi.



Yemeğin akabinde öğretmenlere müzik ziyafeti ve güne özel çiçekler taktim edildi. Katılımcılara hitap RİDEF Genel Başkanı Muammer BOSTAN yaptığı konuşmada ;Ridef olarak Ankara'da çeşitli meslek gruplarından hemşehrilerimizi bir araya getirmeye çalışmaktayız.Bugünde öğretmenler günü münasebetiyle biraraya gelmiş bulunmaktayiz. Ben katılım gösteren tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Ve özellikle Rize'nin eğitim konusunda üstümüze düşen göreve daima hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum “ dedi.


 
Programda katılımcılara hitap eden TBMM Eski Başkanı Köksal TOPTAN ise ; “ben öğretmen değilim,hukukçuyum fakat Milli Eğitim Bakanlığı yapmanın şerefini ölene kadar taşıyacağım “ dedi.


 
Ankara Meclisi Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN ise ; “ benim ilk okul hocam Rizeliydi,Rizelilerle tanışmam çok erken yaşta oldu. Çalışkan ve mücadeleci Rizelilerin Ankara'ya daha fazla katkı sunmalarını bekliyorum“ dedi.










 
Program kemençe ve tulum ile horon oynanarak son buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.