Rafting Milli Takımı Ardeşen'de Satrtı Verdi

Rafting Milli Takımı Ardeşen'de Satrtı Verdi

Üç yıldır Uluslar arası Rafting şampiyonalarda çeşitli başarılar alan Türkiye Rafting Milli Takımı Endonezya yarışları için kamp çalışmalarına başladı.

Bugün yapılan toplantı sonrasında sporculara gerekli teknik malzeme çantaları dağıtılarak ayın 24'e kadar sürecek olan Rafting antrenmanları için kamp programı başlamış oldu.

Gelişmekte olan spor branşları raftingden sorumlu as başkanı Fikret Yardımcı konu ile ilgili bir açıklama yaptı, Yardımcı: Dünya artık Rafting alanında dişlibir rakibin koordine br takımın olduğunun farkında, bizler Türkiye Rafting Milli takımı olarak Yeni zellanda'da Dünya üçüncülüğü, iki branşta Dünya birinciliği, Avrupa şampiyonasında ikinciliği ve Bosna hersekte yapılan Avrupa şampiyonasında da birinciliğimizi ilan etmiştik, şimdi hedef Endonezya Dünya şampiyonası, bu şampiyonada Rusya, Slovakya ve ingiltere ile mücadele edeceğiz.

Bugün malzeme desteğini sporcularımıza verdik ve böylelikle kamp çalışmalarımızda start almış oldu, sıkı bir çalışma programı bizleri bekliyor, antrenmanlar için Ardeşen Fırtına deresini kullanacağız.

Bu yıl Endonezya'da yapılacak olan, Dünya şampiyonasına U19 ve U23 olmak üzere iki takım olarak katılacağız, U19 takımımız 7 kişiden oluşmakta ve kaptanımız İbrahim Sarı, U23 takımımız 8 kişiden oluşmakta ve Milli takım antronörlerimizden Erdoğan Buçan kaptanlık yapacaktır.


24 kişilik kafilemizde Savaş İzmirli, Adem Aktaş, Güven Karakuş ve Recep Çifçi gibi kendi alanlarında başarılı isimler  ile ayın 24 ünde Endonezyaya hareket edeceğiz. Diye konuştu.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.