PAZARCI ESNAF, BAŞKAN KASAP VE AVCI’YA “EKMEK YEDİK SİZE DUACIYIZ”

PAZARCI ESNAF, BAŞKAN KASAP VE AVCI’YA “EKMEK YEDİK SİZE DUACIYIZ”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve 27. Dönem Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, haftada bir gün kurulan semt pazarını ziyaret etti. Başkan Kasap ve Milletvekili Adayı Avcı,pazarcı esnafları ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve 27. Dönem Rize Milletvekili Adayı  Muhammed Avcı, haftada bir gün kurulan semt pazarını ziyaret etti. Başkan Kasap ve Milletvekili Adayı Avcı,pazarcı esnafları ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI…
 
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 27. Dönem Rize Milletvekili Adayı  Muhammed Avcı, beraberlerinde İl İlçe ve Merkez ilçe teşkilatı ile birlikte ilde haftada bir gün kurulan semt pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinleyip destek istediler. Bu arada vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kasap ve Milletvekili Adayı Avcı, vatandaşlardan Pazar hakkında görüşlerini sordu.


 
SAYENİZDE EKMEK YEDİK SİZE DUACIYIZ…
 
Pazarın bir gün kurulmasının yeterli olup olmadığı konusunda vatandaşların bilgisini alan Belediye Başkanı Kasap, vatandaşların rahat bir ortamda Pazar ihtiyaçlarını gidermeleri için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.



Milletvekili Adayı Avcı ise esnaflarla sohbet ederek şikayetlerinin olup olmadığını sordu pazarcı esnaflardan biri Milletvekili Adayı Avcı ve Belediye Başkanı Kasap’a dönerek;  ” Allah razı olsun sizlere o kadar dua ediyoruz ki bu semt pazarı için, yüzden fazla insan ekmek yedi sayenizde çok güzel bir hizmet ettiniz halka” dedi. 



iyaretten pazarcılar ve vatandaşlar  son derece memnun kaldıklarını söylediler. Belediye Başkanının ve Milletvekili Adayı Avcı’nın kendilerine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ettiler.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.