PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI NEŞET ÇAKIR, PAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN CHP’DEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU İLK KEZ BÖLGENİN TEK TELEVİZYON KANALI OLAN ÇAY TV EKRANLARINDA AÇIKLADI

Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV izleyicilerine ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

Bir son dakika açıklaması da Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır’dan geldi. Çakır, Pazar Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olduğunu ilk kez Çay TV’de açıkladı.

Başkan Çakır, aday gösterilmesi halinde Pazar için yapacak olduğu projeleri sıraladı. Pazar’ın görselliği Başkan için birinci sırada yer alıyor.

ÇAKIR, PAZAR BELEDİYESİ’NE VERYANSIN ETTİ

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar Belediye Başkanı için açtı ağzını yumdu gözünü. Pazar’da hayata geçirilen dev proje Havalimanından ilçenin faydalanamadığından dert yanan Çakır, yatırım konusunda bir adım atılamadığını söyledi.

ÇAKIR: “PAZAR’DA İCRAAT YARATAMADIK”

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın söylenenler konusunda duyarlı olmadığını ileri süren Başkan Çakır, burada kaybedenin yine Pazar olduğunu ifade etti.

ÇAKIR: “İLÇE’DE ALT YAPIYA İHTİYACI OLAN MAHALLELER VAR”

Alt yapı konusuna da dikkat çeken Neşet Çakır,  ilçenin bu konuda da eksik kaldığını söyledi ve ekledi: “Pazar Belediyesi bu iktidar döneminde istediğini alabilirdi” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.