Oğuzhan Berber'e Karaman Dur Dedi!

Oğuzhan Berber'e Karaman Dur Dedi!

ÇAYKUR Rizespor'un sözleşmeli futbolcusu Oğuzhan Berber'e Teknik direktör Hikmet Karaman dur dedi!

 Mustafa Denizli döneminde Denizlispor'dan 1.800 bin lira bonservis bedeli ödenerek transfer edilen oyuncu son iki sezon PTT 1. lig takımlarına kiralık olarak forma giymişti.

Kampa Davet Etti, Gelmedi!

Yeşil - Mavili takımın sol bek oyuncusu Oğuzhan Berber'i bu sezon kamp kadrosuna dahil eden deneyimli teknik adam Karaman, oyuncusunun hiç bir mazeret bildirmeden Rize kampına katılmamasına oldukça sinirlendi.

Her sezon kiralık olarak alt liglerde yer alan A.Demir, Altınordu ve Samsunspor'da forma giyen ÇAYKUR Rizespor'lu oyuncu bu sezonda aynı taktiği uygulamaya kalkışınca, karşısında Hikmet Karaman'ı buldu.

Bardağı Taşırdı!

Milli oyuncu kiralık gittiği takımlardan  "kulübüm sizden para istemiyor" sözleri ile daha falza ücret talep ettiği iddaa edildi.

Rizespor'un Denizlispor'a fahiş bir rakam ödeyerek kadrosuna kattığı Oğuzhan Berber, bundan sonra kiralanacağı takımdan Rizespor'a bir bedel ödemek zorunda.

A.Demirspor İstekli!

Bu sezon A. Demirspor tarafaından yeniden kiralanmak istenilen Oğuzhan Berber'in bu kulübe gitmesi halinde futbolcunun kulübü Rizespor'a kiralama bedeli ödemesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.