Mumammet Avcı Açıkladı, Rize'ye Demiryolu geliyormu ?

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI ÇAYTV'DE KATILDIĞI CANLI YAYINDA AÇILADI. İYİDERE LOJİSTİK LİMANI’NA YATIRIMCILAR TALİP OLMAYA BAŞLADI , DEMİRYOLU BAĞLANTISINI MUTLAKA OLUŞTURMAMIZ LAZIM , ÜÇÜNCÜ SÜRGÜNDE RANDEVÜ SİSTEMİNE GEÇECEĞİZ DEDİ

MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

RİZE-ARTVİN HAVALİMANI’NDA İPTAL VE GECİKMELER YAŞANMAYACAK

Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı açıldığı günden bu yana yaklaşık yaklaşık 2 milyon yolcuya hizmet verdi. Ülkenin dikkat çeken projeleri arasında yer alan havalimanında zaman zaman iptal ve gecikmeler yaşanıyordu. Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın sunduğu ve gazetecilerin de yer aldığı perspektif programına konuk olan Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, konuyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. “Biz kimsenin yolcusuna talip değiliz” diyen Avcı, bu sorunların önüne geçecek bir sistemin kurulum aşamasında olduğunu açıkladı.

AVCI: “BEN KENDİ YOLCUMU KENDİM TAŞIMAK İSTİYORUM”

Son dönemde Trabzon kamuoyunda bütün yatırımların Rize’ye gittiğine dair oluşan bir algı var. Konu Milletvekili Avcı’nın da gündemindeydi.

AVCI: “YATIRIMCILAR LİMAN’A TALİP OLMAYA BAŞLADI”

Rize'nin geleceğine vurulan bir mühür olarak değerlendirilen İyidere Lojistik Limanı’na yatırımcılar talip olmaya başladı. Milletvekili Avcı, doğru yönetildiği takdirde Liman’ın 8-10 bin kişiye istihdam kapısı olacağını söyledi.

AVCI: “1.5 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ”

Milletvekili Avcı açıkladı: Başta Rize olmak üzere tüm bölgenin kalkınma hızına hız katacak bir lokomotif olan Liman’ın bir ya da bir buçuk yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

AVCI: “DEMİRYOLU BAĞLANTISINI MUTLAKA OLUŞTURMAMIZ LAZIM”

Rizeliyi heyecanlandıran bir diğer dev proje de Aşkale-Rize demiryolu hattı… Ak Parti Rize Milletvekili Avcı, Ovit’i örnek göstererek demiryolu bağlantısının mutlaka yapılması gerektiğine dikkat çekti.

AVCI: “ÜÇÜNCÜ SÜRGÜNDE RANDEVÜ SİSTEMİNE GEÇECEĞİZ”

Bölge’nin en önemli geçim kaynağı olan Çay’da özellikle 2. Sürgünde yaşanan sorunlarla ilgili konuşan Milletvekili Avcı, izdihamların önüne geçebilmek için alınacak bazı tedbirlerin olduğunu söyledi ve sıraladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.