Mhp İl Başkanlığı Ziyaretlerine devam ediyor

Mhp İl Başkanlığı Ziyaretlerine devam ediyor

Haftaya oldukça yoğun bir gündemle başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı; ilk olarak olağan il yönetim kurulu ve il divan kurulu toplantılarını gerçekleştirdikten sonra bir dizi ziyarette bulundu. İl başkanı Serkan BİRBEN’in de katılımı ile öncelikli olarak Rize Merkez Muhtarlar Derneği ziyaret edildi.

 Haftaya oldukça yoğun bir gündemle başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı; ilk olarak olağan il yönetim kurulu ve il divan kurulu toplantılarını gerçekleştirdikten sonra bir dizi ziyarette bulundu. İl başkanı Serkan BİRBEN’in de katılımı ile öncelikli olarak Rize Merkez Muhtarlar Derneği ziyaret edildi. Dernek başkanı İrfan KAYA beyden derneğin çalışmaları ve muhtarların sorunları hakkında bilgi alan Birben; Rize için “Taş üstüne taş koymayı” kendine amaç edinmiş olan liyakat sahibi, vatansever bütün oluşumlara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kendisine iletilen birçok sorunu not ettiği gözlenen Birben; muhtarlarla ilgili olarak ilerleyen günlerde geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağını ifade etti. Muhtarların siyasilerin “Eli, ayağı” olduğunu ve kendilerine hak ettikleri değerin verilmesini ihtiyaçlarının karşılanmasının gerektiğini belirterek açıklamalarına devam eden Birben; toplumun ihtiyaçlarını en iyi bilen ve yatırımları yerinde en iyi takip edecek olan milletin oyları ile seçilmiş bu arkadaşlar başımızın tacıdır, sorunları sorunlarımızdır, dedi.

Dernek başkanı İrfan KAYA’da ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Serkan BİRBEN’e teşekkür ederek, bütün siyasi görüşlere eşit mesafede olduklarını amaçlarının oy veren seçmenimize en iyi hizmeti taşımak olduğunu ifade etti.
 







 
 
Ziyarette hazır bulunan Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa MAVİ ile de görüşen Birben, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çay üreticilerinin sorunlarını dinleyen ve organik gübre çalışmaları ile ilgili olarak bilgi alıp yerinde incelemelerde bulunan Birben, Ziraat Mühendisi olan İl Başkan Yardımcısı Şener BÜLBÜL’den konuyu yakından takip etmesini ve çalışmalarla ilgili olarak kendisine bir rapor hazırlamasını istedi. Çayın ilimizin tek geçim kaynağı olduğunu ve il nüfusunun neredeyse tamamını ilgilendiren bir ürün olduğunu ifade etmenin yanlış olmayacağını sözlerine ekleyen Birben; bu konuda atılan bütün adımları yakından takip ettiklerini ifade etti. Çay, müstahsil, Çaykur, çay üreticisi ve organik tarım konularında çok dolu olduklarını gereken zamanlarda gerekli açıklamaları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
 





 
 
Hafta içerisinde ziyaretlerine devam edeceğini ifade eden Birben; toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim kurulu ile yola çıktığımızı ifade etmiştim. İnsanımız bizi daha yakından tanıyıp daha çok sevecektir. Herkesin elini tutup gönlüne dokunmaya karar verdiklerini sözlerine ekleyen Birben; “ Bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.