Meydan açıklaması davalık oldu

Meydan açıklaması davalık oldu

Meydan Projesinde 35 dava

 Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Meydan projesi ile ilgili basında yer alan bazı haberlerin asılsiz olduğunu ve kendisine sanal alemde hakaret edenlere dava açtığını söyledi.

 RİZE: Geçtiğimiz günlerde Meydan projesi kapsamında Atatürk Heykelinin kalkacağı haberleri ile ilgili olarak Türkiye gündemine gelen bazı haberlerin asılsız olduğunu belirten Kasap bu olaylarla ilgili 35 kişiye dava açıldığını söyledi.

   Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Meydan projesi kapsamında Atatürk Heykelinin kaldırılacağı haberlerinin asılsız olduğunu heykelin asıl yeri olan Valilik önüne geçici kaldırılmasının 2011 yılında kararının verildiğini ve Valiliğin Belediyeden bu konuda destek istediğini belirterek “ Ben asla Heykelin kalkması veya yerine çay bardağı konması konusunda açıklamam olmadı. Heykel konusunda Türkiye gündemine taşındık, bizim ilgisiz ve alakasız konularımızı gündeme taşıdılar, sosyal medya üzerinden birçok hakaret aldım, bu hakaretler ve asılsız haberlerden dolayı 35 kişi hakkında dava açtık, artık bundan sonra hukuk işleyecek” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.