İkizdere'de Facianın Eşiğinden Dönüldü

İKİZDERE'DE SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA ŞOFÖR KIRIKLARLA KURTULDU. SABAH SAAT 06.30'DA, KAYABAŞI CAMİİ ÖNÜNDEKİ TÜNEL ÇIKIŞINDA KONTROLDEN ÇIKAN TAŞ KAMYONU DEREYE UÇTU

Rize'nin Kalkandere ilçesi Kayabaşı köyünde meydana gelen kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerinde, Hakan K. yönetimindeki taş kamyonu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otoyoldan çıkarak bariyerleri aştı ve dereye düştü.

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine AFAD, İtfaiye, Jandarma, 112 Acil Sağlık ve İDAK ekipleri hızla kaza yerine sevk edildi. Devrilen araçtan çıkarılan sürücü, 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ikizrede-kaza-1.jpg

Kazanın yaşandığı anlar ise çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, kamyonun yoldan çıkarak bariyerleri kırdığı ve dereye düştüğü anlar net bir şekilde görülebiliyor.

ikizrede-kaza-12.jpg

Yetkililer, kaza ile ilgili incelemelerini sürdürürken, vatandaşlara trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma çağrısında bulundu.

ikizrede-kaza-13.jpg

Kaza, bölgede büyük bir üzüntü ve endişeye yol açarken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler olayın dehşetini gözler önüne serdi.

kaza-logo.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.