FINDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZORLU’DAN RİDEF’E ZİYARET

FINDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZORLU’DAN RİDEF’E ZİYARET

Ak Parti Fındıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım ZORLU , Genel Başkan Yardımcısı olduğu Rize Dernekleri Federasyonu’nu Ankara’da ziyaret etti.

 Ak Parti Fındıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım ZORLU , Genel Başkan Yardımcısı olduğu Rize Dernekleri Federasyonu’nu Ankara’da ziyaret etti.

Rize Dernekleri Federasyonu tarafından tulumla karşılanan Başkan Adayı ZORLU, salonundakilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
 
Ankara’da yaşayan Rizelilerin yoğun katılım gösterdiği ziyarette ev sahibi olarak bir konuşma yapan Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer BOSTAN “ Bugün burada kıymetli başkanımız aynı zaman da Rizelilere en güzel hizmetleri sunmak için beraber çalıştığımız Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcımız Mustafa Kasım ZORLU’yu ağırlamaktan çok memnunuz.



Sayın ZORLU hiç şüphe yok ki  gerek Fındıklı için gerekse Rize için çok büyük bir şanstır. Kendisi kişiliği,tecrübesi,bilgisi ve donanımıyla Fındıklı’ya büyük hizmetler kazandırmaya hazırdır.İnanıyorum ki Fındıklı haklıda 31  Mart Seçimlerinde yetkiyi kendisine vererek, hizmet yolunu açacaktır.Bizler Rize Dernekleri Federasyonu olarak Sayın ZORLU’nın her daim yanında olduğumuzu ifade etmekten mutluluk duyarız.Allah yardımcısı olsun diyorum,kendilerine tekrar hoş geldiniz  diyorum “ dedi.


 
Ardından söz alan Ak Parti Fındıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım ZORLU ise “Cenabı Allah nasip eder, Fındıklılı hemşerilerimde takdir buyurur Belediye Başkanı olursam Fındıklı ilçemize hak ettiği hizmetlerin en güzelini getirmek için çalışacağız.Siz gurbetteki Rizeli hemşerilerimiz de hizmetlerimizi gördüğünüzde gurur duyacaksınız inşallah dedi.Bu aşamada siz değerli  hemşerilerimin desteğini görmekten çok mutluyum bu desteğin artarak devam edeceğinden hiçbir şüphem yok.Bu organizasyonu düzenleyip beni buraya davet eden çok değerli Rize Dernekleri Federasyonu yönetimine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.