ERTAN BİRİNCİ’DEN ÇAY TV’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER. 15 KASIM KIBRIS ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI ERTAN BİRİNCİ CANLI YAYINDA ÇAYTV'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER SÖYLEDİ

BÖLGENİN TEK TELEVİZYON KANALI OLAN ÇAY TV TAKDİR GÖRMEYİ SÜRDÜRÜYOR. BİR TEŞEKKÜR DE YAVRU VATAN KIBRISTAN, 

15 KASIM KIBRIS ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI ERTAN BİRİNCİ, TOGAY MURATOĞLU’NUN SUNDUĞU VE ÜNİVERSİTENİN MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYESİ PROF. DR. LEVENT ERASLAN’IN DA KONUK OLDUĞU GÜNDEM PROGRAMINA TELEFON BAĞLANTISI İLE KATILDI. BİRİNCİ HEM RİZE’DEN HEM DE ÇAY TV’DEN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ.

ERTAN BİRİNCİ’DEN ÇAY TV’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci, Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV’de Togay Muratoğlu’nun sunduğu ve Üniversitenin Mütevelli heyeti Üyesi Prof. Dr. Levent Eraslan’ın da konuk olduğu Gündem programına telefon bağlantısı ile katıldı. Birinci hem Rize’den hem de Çay TV’den övgüyle söz etti.


 “TÜRKİYE’DE YENİ 100 YIL, KIBRIS’TA YENİ 40 YIL”
15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi adını KKTC’nin kuruluş tarihinden aldı. Birinci, Türkiye’nin yeni yüzyılını kutlarken KKTC’nde de yeni 40 yılı kutlayacaklarını söyledi.


BİRİNCİ, ÜNİVERSİTEYİ TANITTI
Üniversitenin bölümleri hakkında bilgiler veren Birinci, bir takım yeni meslekler doğduğunu bu mesleklere yönelik alternatif bölümlerde eğitimler verildiğini ifade etti.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.