DENİZATI sitesi için temel atma töreni düzenlendi

DENİZATI sitesi için temel atma töreni düzenlendi

Türkiye’de son yıllarda yapı denetim alanında yaşanan gelişmeler beraberinde daha düzenli yerleşim alanlarının oluşmasına vesile olurken değişen yaşam şartları yeni nesil konutların hızla yayılmasını sağlıyor.

 Yoğun iş temposu içerisinde sosyal aktivitelerden uzak kalan insanlar bu sorunun çözümü için konutlarının olduğu alanlarda ki sosyal yaşam koşullarını öne çıkartacak arayışlar içerisine giriyor. 1-2 katlı gelişi güzel apartmanlar yerine modern ve tüm teknolojik olanları bünyesinde bulunduran binalarda yaşamayı tercih eden vatandaşlar bu alanlara yatırım yapmaya özen gösteriyor. Bütün bu gelişmeler büyükşehirlerden sonra ülke geneline yayılırken inşaat sektöründe faaliyette bulunan firmalarda yeni yaşam düzenine göre yeni sistem yapıları devreye sokmaya devam ediyor.
Ülke çapında binlerce örneğine rastlayabileceğimiz modern kentlere bir yenisi de Rize’nin Çayeli ilçesinde eklendi. Bir süre önce kamuoyuyla paylaşılan DENİZATI sitesi için dün temel atma töreni düzenlendi. Törene Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, yardımcısı Mustafa Baltacı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar törende duygularını dile getirdi.












Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.