Cumhurbaşkanından Büyükköy Beldesine Sürpriz Ziyaret

Cumhurbaşkanından Büyükköy Beldesine Sürpriz Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükköy beldesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek belde halkı ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün öğle saatlerine kadar günü Güneysu ilçesindeki evinde dinlenerek geçirirken, öğleden sonra kendisine Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 93 oranında oy veren Çayeli ilçesi Büyükköy beldesine gitti. Burada belediye binasının balkonundan halka hitap eden ve kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Erdoğan, gecikmeli de olsa Büyükköylüler ile birlikte olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Bingöl’de şehit düşen 3 güvenlik görevlisi için şehitlerin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk milletine başsağlığı dileyen Erdoğan, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceği sözlerini yineledi.

BELEDİYE BAŞKANINA VE GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Bir önceki Rize ziyaretinde beldenin Büyükköy Belediye başkanı Mustafa Külünkoğlu ile AK Parti Büyükköy beldesi Gençlik kollarının uzun uğraşlar sonucu Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşarak beldelerine gelmesini istemişti. Gençlerin isteklerini geri çevirmeyip söz vermişti.


BELEDİYE BAŞKANINDAN BİLGİLER ALDI

Konuşmasının ardından belediye binasında Büyükköy belediye başkanı Mustafa Külünkoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Arından beraberinde kendisine eşlik eden Çayeli Belediye başkanı Dr. Atilla Esmen ve Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı ile diğer kurum amirleri ile birlikte sohbet etti.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN İZDİHAM YAŞANDI

Belediye ziyareti sonrası kendisini çoşkuyla bekleyen belde halkı ile fotoğraf çektirmek için halkın arasına girdi. Zor anlar yaşayan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.

BÜYÜKKÖY BELEDİYESİ BELDE TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Büyükköy Belediyesi belde tarihinde bir ilke imza attı. Seçilmiş olarak göreve gelen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beldeyi ziyaret etmesiyle birlikte belde tarihinde yaşanmamış ve görülmemiş bir anıya imza atarak beldenin adını tüm Türkiye'ye duyurdu.

BAŞKAN KÜLÜNKOĞLU ŞUNLARI SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanımızın Büyükköy programı aniden gerçekleşti. Bu program için olabildiğine belde halkına ulaşmaya çalıştık. Sağolsunlar ki bizleri ve beldemizi mahçup etmeyip işlerini aşlarını bırakıp yanımızda oldular. Çoşkuyla ve neşeyle karşıladığımız Cumhurbaşkanımız özelde belediyemize, beldemize misafirperverliğimiz ve bu güzel tablo için memnuniyetlik duyduğunu ifade etti. Bende tüm belde halkıma başta gençlik kollarındaki genç arkadaşlarımız olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.