Çiftekavak Polis Amca İlkokulu Öğrencilerinden "Bir Resim Bir Hikaye" Sergisi

Çiftekavak Polis Amca İlkokulu Öğrencilerinden "Bir Resim Bir Hikaye" Sergisi

ÇİFTEKAVAK POLİS AMCA İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN "BİR RESİM BİR HİKAYE" SERGİSİNİN AÇILIŞI, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF TÜFEKÇİ VE İL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI MUSTAFA CANTÜRK'ÜN KATILIMIYLA ŞİMAL AVM'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğrencilerin piyano eşliğinde sundukları müzik resitali ile renklenen etkinlik, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Serginin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrencilerle yakından ilgilenerek yaptıkları resimler hakkında bilgi aldı ve onları tebrik etti. Tüfekçi, genç yeteneklerin sanata olan ilgisinin sevindirici olduğunu belirtti.

polis-amca-ilkokulu-1.jpeg

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Cantürk de sergide yer alarak, öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi için önemine dikkat çekti.

polis-amca-ilkokulu-13.jpeg

Şimal AVM'de gerçekleştirilen sergi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü ve çocukların sanatsal yeteneklerini sergilemeleri için güzel bir platform sundu. "Bir Resim Bir Hikaye" sergisi, genç yeteneklerin hayal gücünü ve yaratıcılığını ortaya koyarak izleyicilerden tam not aldı.

polis-amca-ilkokulu-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.