CHP’den Rize’ye ABD’den İthal Aday

CHP’den Rize’ye ABD’den İthal Aday

MHP Rize milletvekili adayı Cem Kazmaz, CHP Rize adayı Kemal Köymen'in ithal aday olduğunu belirterek, MHP Artık Rize'de ikinci partidir dedi. İşte Kazmaz'ın açıklamaları

SAYIN HOCAM BUNLAR HDP SÖYLEMLERİ DEĞİL Mİ ?

RİZE İKİNCİ PROFESÖR VAKKASI İLE KARŞI KARŞIYA !

Rize’mizin şu an her noktasında saha çalışmalarımızda hissettiğimiz şekilde, MHP olarak bu seçim çok farklı bir noktada bulunmaktayız,  AKP’nin ne olduğunu ve halkı nasıl kandırdığını seçmen çok iyi gördü, anladı, özellikle Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin katıldığı son canlı yayında yaptığı açıklamalar büyük yankı buldu, aslında AKP’nin PKK’nın ve İmralı Canisinin 10 maddesini kabul ederken nelere hayır dediği ve koalisyonu asıl kurmayanın AKP olduğu deşifre  oldu.

MHP artık Rize’de ikinci partidir. Çünkü CHP’nin adayı ithal bir adaydır, Rize kamuoyunda karşılık bulamamıştır, Rize’mize çok uzak biridir, Rize’nin sorunlarını, ihtiyaçlarını, gerekli yatırımları bilmemektedir. Gençliğinde Rize’den çıkmıştır. Yıllarca yurtdışında kalmış, çayın sorunlarına, üreticinin sorunlarına çok uzak bir isimdir.

Rizelilerin hep Ankara’dan, İstanbul’dan gelen ithal adaylardan şikâyetçi olduklarını duyan CHP Genel Merkezi büyük bir açılım yaparak bu sefer Amerika’dan ithal aday getirmiştir.

Diğer yandan özellikle Amerika dönüşü İstanbul’da Maltepe Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı dönemde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu hayranlığı saklamayan Sayın Prof. Dr. Kemal Köymen Hoca’nın CHP’den, Rize’den aday olması da kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştır.

Sayın Köymen Hocamız çok değerli bir bilim adamıdır, yıllarca Amerika’da öğretim üyeliği yapmış, rektörlük görevlerinde bulunmuştur. Fakat Rize’den kopuk bir yaşam sürmüştür, siyasetçi değildir, Rize’nin sorunlarına ve siyasetine son derece uzaktır. Ülke gerçeklerine ve özellikle Güney Doğu Anadolu’da yaşanan PKK terörüne ilişkin çok tehlikeli söylemlerde bulunmaktadır.

Fındıklı’da ve başka yerlerde yaptığı bir açıklamaları Rizeliler büyük bir üzüntü ile değerlendirmişlerdir.

Kemal Bey yaptığı açıklamalarda “Biz savaş istemiyoruz. Güneydoğudaki Kürt Kökenli Kardeşlerimizle etnik kimlik savaşı yapmak istemiyoruz. CHP TBMM’de barışın sağlanması adına elinden geleni yapacaktır, eşit yurttaşlığı getirecektir, savaşarak hiçbir yere varamayız” demektedir.

Bunlar HDP söylemleridir!

Biz de şimdi kendisine diyoruz ki; Sayın Hocam “Atatürk’e, kurucu felsefeye, Atatürk’ün kurduğunu iddia ettiğiniz partiye ters düştünüz, eşit yurttaşlığı Türk Milleti’ne Atatürk getirdi, Cumhuriyetin kurulduğu 1923 yılından beri biz eşit yurttaşlarız zaten. Bu HDP söylemlerini size kimler yazdı verdi ? Uzak kaldığınız ülkede, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyette yurttaşların eşit olmadığını size kim anlattı ? Eşit yurttaşlık temelini siz getiremezsiniz Sayın Hocam çünkü eşit yurttaşlık Cumhuriyetle birlikte zaten geldi.

Doğuda savaş falan yok Sayın Hocam, savaş devletler arasında olur, orada terör var, devletine ülkesine bağlı Kürt Kardeşlerimiz ile hiçbir ilgisi olmayan kanlı eylemler yapan bir çete var, onun siyasi uzantısı HDP var,   orada etnik kimlik savaşı filan yok Sayın Hocam, haince katliamlar yapan, Askerimizi, Polisimizi, Doktorumuzu, Öğretmenimiz, bayrağına bağlı Kürt Kardeşlerimizi kalleşçe şehit eden bölücüler var, aman Hocam bunlar çok tehlikeli sözler, şu HDP söylemlerini bir tarafa bırakın,
bunlar ülkeyi bölünmeye getirecek sözler, bölücü söylemleri.

Atatürk demedi mi Sayın Hocam Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepsi aynı cevherin damarlarıdır, aynı ağacın dallarıdır diye ? Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkese Türk denir diye
Anayasamızda yazmıyor mu Sayın Hocam ? Siz neyin ve hangi bölücülerin etnik kimlik savaşından bahsediyorsunuz? Yoksa Türk Milletini otuz altıya bölenleri, bizi etnik kimlik üzerinden ayrıştırmaya çalışanları duymadınız mı Sayın Hocam ?

Rizeli, İpsiz Recep’in, Kuvay-i Milliye Kahramanlarının Torunları bunları hak etmiyor, bir ithal Profesörün Başkanı olduğu Belediye’nin Atatürk Heykeli mi çay bardağımı olsun referandumu yapacağı haberi ulusal basına düşer, başka bir ithal Profesör Atatürk ve Cumhuriyetin kazanımlarından bir haber eşit yurttaşlık getireceklerinden, Güney Doğu Anadolu’da ki bölücü terör örgütünü duymamış olacak ki etnik kimlik savaşından bahseder, Türkiye’yi Irak, Suriye zanneder !

Rize bunları hak etmiyor !

Biz MHP olarak, Türk Milliyetçileri olarak yegane Milli ve Yerli Partiyiz, Atatürk ve kurucu İradenin tek temsilcisiyiz, hiç durmadan Rize’de, Tunceli’de, Diyarbakır’da, Van’da, İstanbul’da, Hakkari’de, Edirne’de Ankara’da, yurdun ve Türk Coğrafyasının dört bir yanında, her köşesinde haykıracağız;

Ne mutlu Türküm diyene !

O. Cem Kazmaz
MHP MYK Üyesi
MHP Rize Milletvekili Aday


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.