Chp Rize'de iddalı

Chp Rize'de iddalı

Hedefimiz 38 Yıl Sonra Erken Seçimde Rize’den Vekil Çıkarmak

Rize’den milletvekili çıkarmak için çalışacağız”

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, il örgütündeki yeniden yapılanmayla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, kendisinin 7 Haziran seçimleri öncesi atamayla il başkanlığına getirildiğini, seçimden sonra örgüt seçimlerinin yapılması için çalıştıklarını ifade etti.

İl Başkanı Rakıcı, “Seçim öncesi atamayla geldim. Mevcut ilçe başkanları ile seçimlere girdik. Başarılı olduğumuz ilçelerle yola devam edeceğiz.

Yaklaşık 1 ay önce Kalkandere ve Çayeli ilçe başkanlarımızı seçimde görevlerini yapmadıkları için aldık. Yerlerine Kalkandere’de emekli öğretmen Bayram Özkan’ı, Çayeli’nde ise Muhtar Hızır Kadıoğlu’nu göreve getirdik. Şimdi ilçelerimizde seçimler yapılacak. Tamamen delegenin istediği kişiler ilçe başkanı olacak. Biz ilçelere müdahil olmayacağız. İlçe kongrelerimiz bittiğinde il kongremiz olacak” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Rize merkezde CHP’nin oyunu yüzde 34.14 artırdıklarını ifade ederek,“Önümüzde yeni bir seçim var. CHP olarak 1977’den beri Rize’den milletvekili çıkartamadık. Bu seçimde Rize’den milletvekili çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.