CHP RİZE MİLLETVEKİLİ TAHSİN OCAKLI : SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ YASASI'NI UYGULAMAYACAĞIZ

CHP RİZE MİLLETVEKİLİ TAHSİN OCAKLI : SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ YASASI'NI UYGULAMAYACAĞIZ. SOKAK HAYVANLARININ YAŞATILMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” DEDİ

30 Temmuz'da TBMM Genel Kurulu'ndaki oylamada kabul edilerek Meclis'ten geçen ve yasalaşan 17 maddelik "160 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi", Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece kanun 2 Ağustos'tan itibaren yürürlüğe girmiş oldu. Kamuoyunda tepkilere neden olan sokak hayvanları düzenlemesine bir tepki de CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı’dan geldi. Maliyeti çok yüksek bir yasa teklifi olduğunu ifade eden Ocaklı; “biz bu kararı uygulamayacağız, sokak hayvanlarının yaşatılması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


TAHSİN OCAKLI ‘ÇAY’ İLE İLGİLİ KONUŞTU
OCAKLI: “BİZİM GÖZMÜMÜZ AKLIMIZ ÇAYDA”

Doğu Karadeniz Bölgesinin en önemli geçim kaynaklarının başında gelen yeşil altın Çay’da özellikle 2. Sürgünde bazı sıkıntılar yaşandı. Konu Milletvekili Ocaklı’nın da gündemindeydi. Ocaklı, “Çay Rize’de tarihinin en kötü dönemini geçirdi” dedi.


MİLLETVEKİLİ OCAKLI’DAN PAZAR BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ
OCAKLI: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜK BİR ÇABA İÇERİSİNDE”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı yerlerden biri de Rize’nin Pazar İlçesiydi. CHP, 2009 seçimlerinde Ak Parti’nin kazandığı Pazar’ı 31 Mart seçimlerinde yeniden geri aldı. Neşet Çakır, 15 yıl sonra %50.66 oyla Pazar’a Belediye Başkanı seçildi. CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Belediye Başkanı Çakır’a övgü yağdırdı.


OCAKLI’DAN SGK BORCU AÇIKLAMASI
Son günlerde, belediyelerin SGK borçları gündemde. Konu Milletvekili Ocaklı’nın da gündemindeydi.  Pazar, Ardeşen ve Fındıklı Belediyelerindeki durumu değerlendirdi
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.