Chp Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, Kürsüye Filistin Bayrağı Asıp Boynuna Kefiye Taktı

DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ, CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLALİ ALAGÖZ, KÜRSÜYE FİLİSTİN BAYRAĞI ASIP BOYNUNA KEFİYE TAKTI

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLALİ ALAGÖZ, KÜRSÜYE FİLİSTİN BAYRAĞI ASIP BOYNUNA KEFİYE TAKTI

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları hava, kara ve denizden devam ediyor. Filistin halkı bir yandan açlık ve susuzlukla mücadele ederken diğer yandan evlerinden barklarından ediliyor. İsrail hain saldırıları ile sivil yerleşimleri kasıtlı hedef alarak başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere on binlerce Filistinliyi öldürmeye devam ediyor. Ve bu insanlık dramına Dünyanın seyirci kalması hatta bazı Devletlerce destek verilmesi karşısında Türkiye dik duruşunu sergiliyor. Türk halkı İsrail’in karşısında, Gazze halkının yanında duruyor. Ve tabi ki Türk siyasetine yakışan görüntüler de sergileniyor.  Çekmeköy Belediyesi meclis toplantısına CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz'ün yaptığı eylem damga vurdu. Alagöz, kürsüye Filistin bayrağı asıp boynuna kefiye taktı. Meclis kürsüsünden 'Zulme dur' diyen CHP grup başkanvekili, 'Ne Amerika Ne Rusya, Tam Bağımsız Türkiye' sloganı attı. Alagöz’ün bu eylemi ayakta alkışlandı.

ALAGÖZ: “YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN ADALET”

“Nerde bir zulüm varsa karşısında olmuşum” diyen CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, konuşmasında demokrasi vurgusu yaptı.

TÜRK SİYASETİNE YAKIŞAN GÖRÜNTÜ, DÜNYAYA ÖRNEK OLDULAR

Meclisteki AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Sırmacı ve MHP Grup Başkanvekili Cenap Yağmur’u da kürsüye davet eden Gülali Alagöz'ün bu eylemi Dünya gündemine damga vurdu. Hangi partiden olursa olsun Türk siyasilerinin zalimin karşısında olduğu vurgulandı.

GÜLALİ ALAGÖZ ÇAY V HABERE KONUŞTU

ALAGÖZ: “HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ”

Meclis Kürsüsünde yaptığı eylemle adından söz ettiren CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, duygu ve düşüncelerini Çay TV habere paylaştı. Her zaman mazlumun yanında olacaklarını yineledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.