Cezaevi firarisi yakalandı

Cezaevi firarisi yakalandı

Rize'de firari operasyonu

Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Aranan Şahıslara yönelik olarak yürütülen çalışmalarda; 28/10/2015 günü Pazar İlçesinde faaliyet gösteren bir işletmede aranan şüpheli bir şahıs olduğunun tespit edilmesi üzerine bahse konu işletmede yapılan kontrollerde;Üzerinde T. A. adına düzenlenmiş pasaport bulunan bir bayan şahıs olduğu fakat yapılan incelemede şahsın asıl kimlik bilgisinin A. A. isimli Azeri şahıs olduğu anlaşılmıştır.
Şahsın yapılan sorgulamalarında, bulaşıcı hastalık kaydıyla ülkemize süresiz giriş yasağının olduğu, Fuhşa Teşvik ve aracılık etme suçundan 8 (Sekiz) Adet aranma kaydının bulunduğu ve ayrıca Sivas Asliye Ceza mahkemesince cezaevi firarisi olarak arandığı anlaşılmıştır
.

 Firari A.A Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda yapılan işlemlerin ardından 28/10/2015 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

 

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.