Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe Maçı İçin Önemli Duyuru: Sadece Rizespor Logolu Passolig Kartları Kabul Edilecek

Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe Maçı İçin Önemli Duyuru: Sadece Rizespor Logolu Passolig Kartları Kabul Edilecek

Ç.RİZESPOR-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI İÇİN BİLET SATIŞLARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI. RİZE İL SPOR GÜVENLİK KURULU KARARI DOĞRULTUSUNDA, BU MÜCADELEDE EV SAHİBİ TAKIMIN BİLETLERİ SADECE ÇAYKUR RİZESPOR LOGOLU PASSOLİG KARTLARI İLE SATIN ALINABİLECE

Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşması için bilet satışlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Rize İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda, bu mücadelede ev sahibi takımın biletleri sadece Çaykur Rizespor logolu Passolig kartları ile satın alınabilecek.

Ayrıca, 21 gün öncesine kadar Fenerbahçe veya başka bir takımın logolu ya da logosuz Passolig kartını iptal ederek Çaykur Rizespor Passolig kartı başvurusunda bulunan taraftarlara bilet satışı yapılmayacak. Bu uygulama, sezon boyunca Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında da geçerli olacak.

Fenerbahçe maç biletleri, 22 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de satışa sunulacak. Çaykur Rizespor Kulübü, tüm taraftarları bu kurallara uymaya davet ederek, kamuoyuna saygıyla duyuruda bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum