ÇAYELİ'İNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI ARTIK EVLERİNDE KALACAK

ÇAYELİ'İNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI ARTIK EVLERİNDE KALACAK

KOVİD-19'LA MÜCADELENİN FEDAKAR SAVAŞÇILARI

 
KOVİD-19'LA MÜCADELENİN FEDAKAR SAVAŞÇILARI

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için sergiledikleri özverili çalışma ile takdir topladı… Onlar ailelerini riske atmamak için uzun süre evlerine gidemedi. Çocukları, sevdikleri onlara hasret kaldı…

Sağlık çalışanları bu zor süreçte otel, yurt ve konuk evleri gibi değişik yerlerde konakladı. Koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarının morallerinin yüksek olması büyük önem taşıyordu. Bu süreçte konakladıkları yerlerde ki çalışan personellerde özveri ile görevlerini yaptı.

Bu defa alkış ve teşekkür onlar için geldi…

Çayeli İshakoglu Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık personelleri aylardır Çayeli Hizmetiçi Eğitim enstitüsü ve akşam sanat okulunda konakladı. Sağlık çalışanları da bu iyiliği karşılıksız bırakmadı. Hastanenin Başhekimi Yahya Kesici ve beraberinde ki sağlık çalışanları idari personeli ve bütün çalışanları ziyaret ederek pasta kesildi. Başhekim Kesici, günün anısına birde plaket takdim etti.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.