Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, Yeniden Refah Partisi Temsilcilerini Ağırladı

ÇAY TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL TORLAK, TORLAK TURİZM’İN ALTUNİZADE’DEKİ OFİSİNDE YENİDEN REFAH PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI NURİ ÖZATA, GENEL BAŞKAN YARD. CEMİL ÇOLAK VE MKYK ÜYESİ VE GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI DAVUT GÜLOĞLU İLE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, Torlak Turizm’in Altunizade’deki ofisinde Yeniden Refah Partisi temsilcilerini ağırladı. Gündemdeki konuların değerlendirildiği toplantıya, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Nuri Özata, Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak ve MKYK Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu katıldı.

Toplantıda, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Özata, parti olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları detaylandırdı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak, erken seçim beklentileri olduğunu ifade ederken, MKYK Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu ise yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gündeme dair önemli başlıkların ele alındığı buluşma, partinin gelecek hedefleri üzerine görüş alışverişi ile sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.