BÜYÜK ZAFERİN 95. YILI

BÜYÜK ZAFERİN 95. YILI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

 Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Batman'da jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen,  Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun Ailesi Rize Protokolü, Askeri personel ve sivil vatandaşların katılımıyla gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Rize Valiliği önünde yapılan törenle kutlandı.

Kutlama programına, Vali Erdoğan Bektaş’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlandı. Program daha sonra Valilik önündeki tören alanında devam etti.

Tören alanında Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, vatandaşların bayramını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zafer bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Albay Adem Can yaptı. Kutlama etkinliklerinde yapılan konuşmanın ardından şiirler okundu. Halk oyunları gösterisi yapıldı. Rize protokolü, Askeri personel ve sivil vatandaşların hazır bulunduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, yapılan geçit töreniyle bitirildi.

Tören sonrası İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen “Büyük Taarruzla ilgili Atatürk fotoğrafları ve Eski Rize fotoğrafları” sergisi incelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.