Bu Gurur Rize'nin Oldu

Bu Gurur Rize'nin Oldu

Ankara'da düzenlenen "Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Tiyatro" Yarışmasında Rize Gençlik Merkezi oyuncuları “FULAR” adlı oyunu ile Türkiye 1.'si oldular.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayallerini Sahneye Taşı "Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Tiyatro" yarışması kapsamında geçtiğimiz günlerde Samsun'da düzenlenen bölge yarışmasında Karadeniz 1.'si olan Rizeli Tiyatrocular, Ankara'dan da 1.'lik ödülü ile dönüyor.
Burak İbrahim Yılmaz'ın yazdığı ve Şafak Tüfek'in yönettiği 15 kişilk ekip "Fular" adlı komedi oyunu ile jüri ve izleyenlerden tam not aldı. Rize Gençlik Merkezi Atmacalar Grubu Tiyatro ekibi, 7 bölgenin birincileri ile Ankara'da mücadele ettiği yarışmada Türkiye 1.'si olarak büyük bir başarıya imza attılar.
gerçek yaşanmışlıklardan ele alınan oyun jüriden ve izleyenlerden büyük beğeni topladı. Meral ASLITÜRK, Ayçe ABANA, Hasan KAÇAN, Cengiz KÜÇÜKAYVAZ ve yavuz SEÇKİN'in aralarında bulunan usta tiyatrocular Rize ekibini tek tek tebrk ederek  performanslarını ayakta alkışladılar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.