Başkan Gültekin'e Vefa Ziyareti

Başkan Gültekin'e Vefa Ziyareti

AK Neferlerden Başkan Gültekin'e Ziyaret

 AK Neferlerden Başkan Gültekin'e Ziyaret

Ardeşen'de 2002-2009 yılları arasında AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e dönemin AK Parti Eski Gençlik Kolları teşkilatından vefa ziyareti yapıldı.
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret eden AK Parti Ardeşen Eski Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ayvaz ve dönemin yönetim kurulunda görev yapan isimler o günleri yeniden yaşatma adına makamda sohbetlerde bulundu. 


 
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'i ziyaret eden heyet eski günleri hatırlayıp, o yılları sohbetlerle yeniden yad ettiler.


 
Başkan Gültekin ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı; "2002-2009 AK Parti İlçe Başkanlığım yıllarında da bir dönem görev almış AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapan Cemal AYVAZ ve eski yönetim kurulu üyeleri sürpriz bir ziyaretle o güzel günleri yeniden yaşamamıza vesile oldular. Kol kola girip omuz omuza yürüyerek çıktığımız bu kutlu yolda dava arkadaşlarımızın yıllar geçse de, gözlerinde aynı heyecanı ve ışığı görmek bizleri ziyadesi ile memnun ve motive etmektedir.



Bu anlamda AK Gençlik meşalesini Ardeşen'de yeniden taşımak için aday olmaya hazırlanan Cemal AYVAZ Kardeşime başarılar dilerken bu nazik ziyaretlerinden dolayı da tüm heyete teşekkür ederim." dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.