Bakanlar Rize'de Modern Parkı Gezdi

Bakanlar Rize'de Modern Parkı Gezdi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yaş çay fiyatını açıkladıktan sonra yeni projelendirilip hizmete sunulan Rize Belediye parkını gezdi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı nın ev sahipliğinde,Yeni projelendirilen ve şehre ayrı bir hava katan Rize Belediye Parkı nı, Bakanların yanı sıra Rize Milletvekilleri Hasan Karal ,Nusret Bayraktar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar,partililer ve vatandaşlar hep beraber gezerek Park içinde hizmet veren Çayhan cafe’de dinlenip ikram edilen çaylarını yudumladılar.

 Rizelilerin adres haline  getirdiği ve yıllar sonra yeniden projelendirilerek daha modern bir şekilde vatandaşın hizmetine sunulan Belediye Parkı, Geçtiğimiz yıllarda Rize Belediyesi tarafından “Nasıl Bir Belediye Parkı istersiniz”? Anketiyle vatandaşın fikri alınarak projelendirilmişti.

Başkan Bakırcı; Park’ı gezen Bakanlar ve beraberindeki heyeteYeni proje içerisinde modern bir Cafe, Çocuk Oyun parkı, Su Fiskiyeleri, iki adet Büfe, Rize denince akla gelebilecek ( Atmaca, Çay, Kemençe ) gibi simge haline gelmiş öğelerin üzerinde bulunduğu 7 metrelik ışıklı heykel, oturma alanları ve ağaçlar hakkında bilgi verdi.


Yeni haliyle artık Rizelilerin daha rahat ve güvende kullanabileceği Park alanını beğenen Bakan Yazıcı ve Eker Belediye Başkanı Bakırcı yı, tebrik edip Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.