Ardeşen'de Yangın!

Ardeşen'de Yangın!

Ardeşen'de sabah saatlerinde çatı katında çıkan yangına itfaiye uzaktan su sıkarak müdahalede bulunabildi!

Ardeşen Yavuz Selim mahallesindeki 5 katlı apartmanda sabah saat 05,30 sıralarında çıkan yangın korkulu anlar yaşatırken bölge itfaiyesinin gerekliliği bir kez daha gözler önüne serildi.

5 katlı binanın çatı katındaki yangına, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mesafe nedeniyle istenilen şekilde müdahalede bulunamadı.

İtfaiye ekibi yangına uzaktan su sıkamakla yetinirken, alevler, çatıdaki yanıcı maddelerin tükenmesi ile kendiliğinden söndü.

Sosyal medyada ise olay anıyla ilgili eleştiriler zirve yaptı.

Yaşadıkları binadaki yangınla ilgili eleştirileri paylaşan vatandaşlar, “Buradan Ardeşen’in siyasilerine seslenmek istiyorum. Bu sabah ikametgâh ettiğimiz binanın çatısı yandı. İtfaiye zamanında geldi. Bizimle beraber yangını izlediler, müdahale edemediler ettilerse de bir şey yapamadılar. Çünkü araç, gereç yetersiz çatı yangınlarına müdahale edemiyorlar. İllaki bir can kaybı olunca mı tedbir alınacak. Hangi çağda yaşıyoruz bu kadar aciz miyiz, bir çatı yangınına müdahale edecek araç yok. Yüksek merdivenli itfaiye aracı olsaydı bu yangın söndürülürdü. İşin özü şu yangın başladı kendi kendine söndü. Umarım anlayan anlamıştır.” derken bir başka paylaşımcı ise, “Ardeşen'de bu sabah hemen yani başımızda yaşamış olduğumuz yangında ne yazık ki bölge itfaiyelerinin ne kadar yetersiz olduğuna bir kez daha şahit olduk. Ardeşen'de bölge belediyelerini de kapsayan bölge itfaiye birimi ne kadar gerekli olduğuna bir kez daha şahit olduk. Bölgemizde büyük bir itfaiye birim kurulması için çalışmalar yapıldığını biliyoruz. Bu birimin en kısa zamanda faaliyete geçmesi için gereken çalışmaların acilen hızlandırılması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.