Ak Parti Rize Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldumu ?

Ak Parti Rize Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldumu ?

AK PARTİ RİZE İL YÖNETİMİ DEĞİŞİYOR. 40 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU VE BAŞKAN YARDIMCILARININ YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI ÖĞRENİLDİ

AK Parti Rize İl Yönetimi Değişiyor: Yılmaz Katmer’den Köklü Değişiklik Sinyali

AK Parti Rize İl Başkanlığı görevine Yılmaz Katmer'in atanmasının ardından, Rize'deki parti yönetiminde büyük değişiklikler bekleniyor. ÇAY TV’de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Katmer, 40 kişilik yönetim kurulu ve başkan yardımcılarının yakın zamanda duyurulacağını belirtti. Yeni kadronun, partinin Rize'deki geleceğini şekillendirecek köklü bir değişimin habercisi olduğu sinyalleri veriliyor.

ak-parti-2.jpg

Katmer, yaptığı açıklamalarda partiye yeni bir dinamizm kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “AK Parti Rize teşkilatında önemli yenilikler yapacağız. Bu süreçte hem parti tabanımızın hem de Rize halkının beklentilerini karşılayacak bir yönetim oluşturmak için çalışıyoruz,” dedi. İl yönetiminin kısa süre içinde resmen açıklanması beklenirken, Rize’deki siyasi kulisler de bu gelişmeyle hareketlenmiş durumda.

ak-parti-23.jpg

Yılmaz Katmer’in liderliğinde Rize’de nasıl bir yönetim kadrosu oluşturulacağı merakla beklenirken, parti içinde ve kamuoyunda bu değişimin yankıları şimdiden hissedilmeye başlandı. Yeni yönetimin, Rize’de AK Parti’nin gücünü daha da pekiştirecek adımlar atması hedefleniyor.

ak-parti-24.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.