Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer “Halk Ne Diyorsa O”

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer “Halk Ne Diyorsa O”

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI YILMAZ KATMER İYİDERE İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ESNAF ZİYARETLERİNDE “KONGRE TAKVİMİMİZİ YAKINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ. TEK KISTAS VAR. HALKIN SEVMEDİĞİ KİMSE GÖREVE GELMEYECEK. HALK NE DİYORSA O OLACAK.” DEDİ

İl Başkanı Yılmaz Katmer’e esnaf ziyaretlerinde AK Parti Rize  İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve teşkilat mensupları eşlik etti.

yilmaz-katmer-1.jpg

“Milletimizle beraber yan yana, cana cana yürüyüşümüzü sürdüreceğiz”

İl Başkanı Katmer yaptığı ziyaretlerde ataması gerçekleştiğinden bugüne kadar olan sürede yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek; “ Ağustos 7 itibariyle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atamam gerçekleşti. Bir aylık süre zarfında 45 kişilik yönetimimi toplumun bütün kesimlerin mutabakat sağlayacağı şekilde oluşturdum. Kuruluş dönemimizde beraber görev yaptığımız ekipten Yüksek İstişare Kurulumuzu oluşturduk. Bu ekipten yaptığımız çalışmalarda çok besleniyoruz. Tam bir akil insan grubu. Tüm İlçelerimizden ekibimizde görevliler mevcut. İkizdere’den, Fındıklı’ya herkes bize ulaşsın diye WhatsApp hattı oluşturduk. Şu ana kadar 7500 mesaj geldi. Parti binamızda her Perşembe günü saat 10.00’dan gece yarılarına kadar saat kaça kadar sürerse halk günü gerçekleştiriyorum. Bunu İlçelerimize de yaymaya başladık. Her Perşembe günü eşzamanlı yapmış olacağız. Bu uygulama ile vatandaşımızla her an iç içe olacağız. Artık biz Başkana ulaşamadık ifadesi ortamlarda yer almayacak. Bizim partimiz milletimizin özlem ve taleplerinden doğan arayışın sonucu kurulmuş tabelasını halk asmıştır. Hep söylüyoruz millete rağmen değil, milletimizle beraber yan yana, cana cana yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.” dedi. 

yilmaz-katmer-12.jpg

“AK Parti Rize teşkilatları 2001 ruhunu yeniden canlandıracak inşallah”

İl Başkanı Katmer kongre süreci ile ilgili değerlendirmede bulunarak “ Kongre takvimimizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Tek kıstas var. Halkın sevmediği kimse göreve gelmeyecek. Halk ne diyorsa o olacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız kongre kararını MKYK’da imzaladı. Kongreler bizim değişim ve yenilenme süreçlerimizdir. AK Parti’de görev istenmez görev verilir. Görevi sona eren yönetici, bayrağı devreder ve devralan ile birlikte bu dava için elinden geleni yapmaya devam eder. Çünkü bu bayrak değişimidir. Biz 15 yıl sonra tekrar göreve geldik. Görev bize tevdi edildi. Bizde üzerimizdeki ağır sorumluluğun farkında olarak, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımız şekillendiriyoruz. Aynı aşk ve şevkle görev yapacak kişilerle de inşallah yolumuza devam edeceğiz. AK Parti Rize teşkilatları 2001 ruhunu yeniden canlandıracak inşallah.” dedi.

yilmaz-katmer-13.jpg

yilmaz-katmer-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.