6. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Rize'de Bu Yıl "Onkoloji Ve Yapay Zeka Teknolojileri" Temasıyla Gerçekleşiyor

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR TOPLULUĞU OLARAK BU YIL 6. DÜZENLENEN ULUSAL TIP ÖĞRENCİ KONGRESİ "ONKOLOJİ VE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ" TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu olarak bu yıl 6. Düzenlenen Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi "ONKOLOJİ VE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ" temasıyla gerçekleşiyor.

Kongrede onkolojiye güncel bakış ve yapay zeka teknolojilerine multidisipliner bir yaklaşım sunuluyor. Kongreye farklı kuruluşlardan çok değerli bilim insanları katılıyor. Kongreyle ilgili Çay TV mikrofonuna açıklamalarda bulunan RTEÜ Tıp Fakültesi anabilim dalı öğretim üyesi, akademisyen ve onkolog Doç. Dr. Sema Rakıcı, yapay zeka teknolojilerinin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi ilerleme kaydettiğini söyledi.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükriye Bilge Gürsel, kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Kongreye katılan Medical Park Samsun Hastanesi Biyokimya biriminde hizmet veren Prof. Dr. Muhlise Alvur, yapay zekanın önemine dikkat çekti


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.