6. Ayder Kardan Adam Şenliği iptal edilsin!

6. Ayder Kardan Adam Şenliği iptal edilsin!

Çamlıhemşin Doğa Sporları ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı Osman Demirci tarafından yapılan açıklama ile 2-3 Şubat tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtilen 6. Kardan Adam Şenliği’nin iptal edilmesi isteniyor.

 ÇADOSK Başkanı Osman Demirci’nin açıklamasının aksine, Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübünün kurucu üyelerinden Ali Şahin, özel bir paylaşım sitesinde yazdığı yazısı ile, Kulüp 2. Başkanı Mehmet Şahin’in iş kazısı nedeniyle 13 gündür yoğun bakımda yatmasından dolayı organizasyonun iptal edilmesi gerektiğini belirtti.

 İşte Ali Şahin’in o yazısı;

 Değerli Doğa ve Dağ Severler,

Ayder Yaylasında düzenlenmesi planlanan “Kardan Adam Şenliği” Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü’nün başlattığı ve Çamlıhemşinimiz deki bir kulübün organizasyonudur.

Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü kurucusu olarak kulübümüzün bu yıl düzenlenecek şenliği iptal etmesi için yönetim kurulunun açıklamasını beklemekteyim. Fakat bu konuda her hangi bir açıklama gelmediğinden dolayı bu yazıyı yazma zorunluluğu hissettim.

 Türkiye Dağcılık Federasyonu sporcusu, Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü 2. Başkanı ve Eğitmeni Mehmet ŞAHİN 03 Ocak 2013 tarihinde Endüstriyel Dağcılık çalışmasın İspir de iş kazası geçirmiş ve 13 gündür yoğun bakımda komada yatmaktadır. Kulübümüzün ikinci başkanı ölüm kalım mücadelesi verirken böyle bir organizasyonun konuşulması dahi kabullenemez bir durumdur.

 Türkiye’de doğa ve dağ severler den kulüplerimizden düzenlenecek olan organizasyona iştirak etmemelerini istiyor ve temenni ediyorum.

 2009 yılında Zigana da yaşanan çığ kazası sonrası o yıl ki faaliyeti iptal eden yine duyarlı kulüp yöneticilerimiz ve bizlerdik.

 Bu yaşanan olay herkesin kardeşi, abisi, ablası, yeğeni vb kişilerin başına gelebilir. Bu yüzden ÇADOSK ailesi olarak bizler bu şenliği iptal etmek istiyoruz.

 Buna rağmen şenlik yapmak isteyenler kulübümüzün ve Mehmet ŞAHİN’ in ismini kullanmadan her türlü organizasyonu yapabilirler.

 Bu konuda beni ve ailemi lütfen daha fazla rahatsız etmeyiniz.

 Kulübümüzün adı ve Kardan Adam Şenliği isminin kullanılarak yapılan her türlü organizasyonu kurucusu olduğum kulübüm adına yasal olarak dava açacağımı ve bu konuda her türlü çalışmayı yapacağımı kamuoyuna duyururum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.